За Esprico®

Мозъчна функция, знания, концентрация:

Когато става въпрос за оптимално набавяне на необходимите за ежедневните нужди на детския организъм нутриенти, Esprico® е вашият помощник.

Балансираният състав на Esprico® съдържа чисто масло от морска риба с ценните омега-3 мастни киселини ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA) – последната осигурява нормална мозъчна функция с дневен прием от 250 mg. Също така съдържа студено пресовано растително масло от вечерна иглика, което е богато на омега-6 мастната киселина – гама-линоленова киселина (GLA). Тези основни полиненаситени омега мастни киселини се допълват от магнезий и цинк, което допринася за осигуряване на нормална психологическа и когнитивна функция

ESPRICO® 1×1

Хранителната добавка в саше може лесно да се дозира за директна употреба, докато сте в движение. Ако искате, може да разбъркате суспензията с плодов портокалов вкус в ястие и след това да го консумирате.

Препоръчителен прием

  • Възрастни и деца от 5 години
  • Съдържанието на саше веднъж дневно
  • По време на или след хранене
Купи сега
712-by-539-pixels

ЕСПРИКО® Дъвчащи капсули

Тази хранителна добавка в малка и удобна мека капсула с вкус на портокал може да се дъвче директно или да се консумира с течност. Ако искате, може да изцедите съдържанието на дъвчащите капсули в лъжица или да го разбъркате в съд.

Препоръчителен прием

  • Възрастни и деца от 5 години
  • 2 х 2 дъвчещи капсули дневно
  • По време на или след хранене
Купи сега

Съставките обяснени накратко

Защо рибено масло Омега?

Маслото от морска риба съдържа ценни омега-3 мастни киселини като ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). DHA допринася за нормалната мозъчна функция.

Какво представлява маслото от вечерна иглика?

Това чисто растително масло от семената на вечерна иглика е богато на ценната омега-6 мастна киселина гама-линоленова киселина (GLA).

За какво е полезен магнезият?

Магнезият е незаменим минерал за хората и допринася за нормалните психологически функции (когнитивни области и тези на чувствата, подобрява съня и настроението).

За какво е полезен цинкът?

Есенциалният микроелемент цинк допринася за нормалната когнитивна функция (концентрация, учене, памет, мислене и устойчивост на стрес).

За Esprico®