Най-важните въпроси и отговори за Esprico®

Esprico® съдържа балансирана комбинация от чисто морско рибено масло с ценните омега-3 мастни киселини – ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), и растително масло от вечерна иглика, което е богато на омега-6 мастната киселина гама-линоленова киселина (GLA). Съдържа също минералите магнезий и цинк, които са важни за нормалната психологическа функция (магнезий) и нормалната когнитивна функция (цинк).

Esprico® съдържа чисто рибено масло, но благодарение на специалната формула има добър плодов портокалов вкус, така че да се приема и от децата.

Досега не са известни индикации срещу продължителната употреба на Esprico®.

Тъй като мастните киселини са много чувствителни към светлина и топлина, Esprico трябва да се съхранява на хладно и сухо място, по възможност в оригиналната кутия.

Esprico® не е предназначен за деца под 5-годишна възраст.

Да, омега мастните киселини се намират в риби обитаващи студена вода като херинга, скумрия, сьомга, сардина и риба тон. За да се отговори на нуждите на тялото за омега мастни киселини, трябва да се ядат две рибни ястия седмично. Ако не харесвате риба, Esprico® може да помогне при целевия прием на омега мастни киселини.

Ако имате алергия към някоя от съставките като риба, соя или вечерна иглика Esprico® не трябва да се консумира. При прекомерен прием е възможно да има слабително действие.

Въпроси и отговори относно концентрацията

В днешно време всички ние, още от самото начало, имаме високи изисквания по отношение на когнитивните умения. Следователно изпитваме все повече напрежение, ежедневен стрес, липса на концентрация и ниска издръжливост. Затова е важно да спите достатъчно, а също така да имате време да се отпуснете през деня. Компютърните игри или телевизионните програми често водят до свръхстимулация не само при децата, но и при възрастните. Следователно трябва да се определят ограничени часове за това. В допълнение, може да си помогнете с целенасочено обучение на концентрация и внимание със специални програми и упражнения.

Не намерихте отговор на въпроса си?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА